Leveringstid

Lige så snart vi har modtaget din ordrebestilling, vil vores pakke-medarbejdere gøre alt for at omhyggeligt pakke dine varer til lynhurtig afsendelse. Alle vores forsendelser er klargjort, kontrolleret og pakket hos os i Blois (41) af vores eget team.


BEHANDLINGSTIDEN AF DIN ORDREBESTILLING

Vi afsender så vidt som muligt din ordreforsendelse SAMME DAG, som vi har modtaget din ordrebestilling DOG INDEN KL 16.00 samt modtaget din betaling med betalingskort uanset om du har afgivet din ordrebestillingen via internettet eller telefonisk gennem vores medarbejdere. Hvis du ønsker at modtage dine bestilte varer så hurtigt som muligt, så anbefaler vi denne betalingsmåde, da den har den korteste behandlingstid.


VORES SPEDITØRS LEVERINGSTID

Vi har valgt det franske postvæsens 48 timers tjeneste COLISSIMO som leveringsmåde af din pakkeforsendelse. Pakken udleveres mod din underskrift til postbuddet. Den almindelige leveringstid er 2 arbejdsdage for Frankrig og op til 5 arbdejsdage for resten af Europa fra den dag, vi har modtaget din ordrebestilling samt hele betalingen.

Hvis du ikke er hjemme ved pakkens levering, vil postbuddet aflevere en pakkeseddel i din postkassse for afhentning af din pakke på dit nærmeste posthus. For leveringer i selve Frankrig tilbyder vi desuden levering i POINTS RELAIS. Leveringstiden kan ved denne mulighed dog være en anelse længere. Det franske postvæsen vil informere dig direkte om, hvor og hvornår du kan afhente din pakke – gælder altså kun ved levering i Frankrig.


FØLG DIN ORDREBESTILLING

Via e-mail: Du vil modtage en bekræftelse via e-mail:

- ved vores modtagelse af din ordrebestilling

- ved afsendelsen af din pakkeforsendelse


Via SMS: Hvis du har givet os dit mobiltelefonnummer, vil du modtage en sms ved afsendelsen af din pakkeforsendelse. På den måde kan du planlægge datoen for dens udlevering.


Via internettet gennem denne side: Log ind på din egen kundekonto og oplys ordrenummeret.


Per telefon, fra mandag til fredag fra kl. 10.00 til 18.00 på disse numre:

- fra Frankrig: 02 34 46 07 08

- fra Danmark: +33 2 34 46 07 08


Med almindelig post ved at skrive til:

La Boutique Science et Équilibre

14 rue Marguerite Yourcenar - 41000 Blois (Frankrig)


Frankrig 02 34 46 07 08
Belgien 02/318 56 00
Schweitz 026 519 00 55
Andre lande +33 2 34 46 07 08